Selecteer een pagina

Waarom je bij mij ontdekt wat jij als introvert en gevoelig persoon nodig hebt om je werkgeluk (terug) te vinden, zodat je gezien wordt en niet burn-out raakt

Kost je werk je veel te veel energie én voel je je niet gezien of gehoord door je baas of collega’s?
Waardoor je:

  • uitgeput thuis komt uit je werk
  • geen lol meer hebt in leuke dingen als je vrij bent
  • je afvraagt waarom collega’s er altijd met de leuke opdrachten en promoties vandoor gaan
  •  je compleet leeg en verdrietig voelt
  • je afvraagt of je van baan zou moeten veranderen. Maar ja, wordt het daar beter dan?

Hoe leer je jezelf nou toch profileren. Zonder jezelf geweld aan te doen? Je bent nou eenmaal geen haantje-de-voorste (en dat wil je ook helemaal niet worden!) Maar je wilt wel die leuke baan of die promotie. Want je werkt er hard genoeg voor!

Stille Kracht- coaching

In mijn coaching ontdek je hoe jouw eigenschappen juist goed van pas komen in je werk. Je leert je te profileren door een rustig zelfvertrouwen uit te stralen.

Waardoor je je eindelijk jezelf, happy en vol energie voelt in je huidige baan. Of weet wat je zoekt en wilt in een nieuwe baan. Je weet waar je op moet letten, hoe je jezelf laat zien op een manier die bij jou past én hoe je je energie bewaakt.

Zodat je na je werk nog energie over hebt voor de leuke dingen in het leven. Zodat je geen gevaar meer loopt leeg te lopen in je werk, of zelfs burn-out te raken, omdat je de signalen herkent én ernaar handelt.

Lideke geeft je krachtige praktische handvaten om overprikkeling vaker voor te zijn en bewuster met je eigen grenzen omgaan. De eye-openers die ik kreeg hebben veel bijgedragen aan mijn persoonlijke acceptatie van hooggevoeligheid. Het heeft me ook geholpen om beter aan mijn omgeving uit te leggen wat hooggevoeligheid is, hoe het werkt bij mij en wat ik nodig heb om beter te functioneren.

Echt een aanrader!

Netty Fisher

Ben jij (bijna) Burn-out én hooggevoelig of introvert?

Download dit gratis e-book met fijne tips afgestemd op jou!

Ja, stuur mij tips en inspiratiemails en het e-book 'Je Burn-out de Baas'
dit veld niet invullen s.v.p.

Over Lideke

Mijn naam is Lideke van der Kleij. Net als jij ben ik introvert en hooggevoelig.

Lange tijd was ik niet bepaald trots op mijn eigenschappen. Het is niet zo ‘cool’ op school als je behoort tot de stillere kinderen. Gelukkig werd ik niet gepest, maar voelde ik mij wel een buitenstaander. Hoewel ik een lange meid was, werd ik vaak over het hoofd gezien, zowel door medeleerlingen als docenten. Dat vond ik niet leuk.

Toch vond ik het ook vervelend als alle aandacht ineens wel op mij werd gericht, dan ging ik blozen. Dit voelde als een aanval en ik sloeg dicht. Een goede voorbereiding hielp mij altijd, omdat ik dan houvast had.

Aanpassen

Hoe ouder ik werd hoe meer ik me ging aanpassen aan mijn omgeving en me zo extravert mogelijk gedragen. Dat kost bakken energie en dat heb ik geweten!

Burn-out

Ik weet inmiddels dat ik gevoelig ben voor burn out. Mijn lichaam liet op een gegeven ogenblik niets aan duidelijkheid te wensen over. Als ik overprikkeld was dan sliep ik niet meer, kreeg ik last van hartkloppingen en raakte ik in paniek. (lees ook mijn blog: ‘Ik? Burn-out? Echt niet!’)

Steeds weer wees alles erop dat ik onvoldoende had geluisterd naar signalen van mijn lichaam en DOOR ben gegaan als werknemer, als moeder en als vriendin.

Normaal zijn

Ik wilde zo graag ‘normaal’ zijn en dus voldoen aan de verwachtingen die ik dacht dat mijn omgeving van mij zou hebben. Geen zwakte of kwetsbaarheid tonen en laten zien dat ik mijn vrouwtje wel stond. Foute boel! Zo werkt dat niet. Ik heb moeten leren om mijn eigenschappen te accepteren en om mijn ‘zwakte’ om te zetten in kracht. Dit was ook niet langer een keuze, ik heb ervaren dat het lichaam altijd gelijk heeft!

Mijn naam is Lideke van der Kleij. Net als jij ben ik introvert en hooggevoelig en hierdoor in staat om goede analyses te maken en mensen goed aan te voelen. Het werk als (online) coach voor introverte en hooggevoelige personen past hier heel goed bij. Mag ik mijn mooie eigenschappen inzetten om ook jou te helpen werk te vinden dat bij je past, waarin je gezien en gewaardeerd wordt en waar je energie van krijgt?

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is?