Selecteer een pagina

Quiz: Ben jij gelukkig?

Ben jij gelukkig? Een moeilijke vraag. ‘Ben ik werkelijk gelukkig?

Mijn vriendinnen lijken het allemaal goed voor elkaar te hebben. Ze lijken echt gelukkig met hun leven. En optimistisch over hun toekomst.

Ik blijf me echter maar afvragen of dit echt het leven is dat ik wil, of mijn twijfels over de toekomst normaal zijn of dat ik misschien iets in mijn leven moet veranderen…’

Dit zijn zo van die gedachten die iedereen wel eens heeft. En vaak is ons antwoord: geen antwoord. We stoppen deze akelige vragen en twijfels snel weg en storten ons hals over de kop in het werk, de studie. We vluchten weg in dagdromen over de vakantie en laten de situatie verder zoals die is. Gelukkig of niet. Wat maakt het uit?

En of het uitmaakt! Wij hebben, zoals gewoonlijk weer een klein testje voor je.

Een kleine quiz die je vooral niet te serieus moet nemen, maar die je misschien wel aan het denken zet.

Als je ’s morgens wakker wordt....